Facebook Google+

Waterskiën

Op Curaçao sneeuwt het nimmer, dus skiën wordt een lastig verhaal. Gelukkig kun je ook op niet-bevroren-water skiën, hetgeen op het door kraakhelder oceaanwater omspoelde Curaçao natuurlijk geenszins een lastig verhaal is!

Het is natuurlijk heerlijk om voortgetrokken te worden door een razendsnelle speedboot en daarbij goed in balans te blijven. Mocht je onverhoopt toch in het water kukelen, is er nog geen man figuurlijk over boord. Met een gemiddelde watertemperatuur van achtentwintig graden Celsius is het namelijk geen straf om een tijdje in het water van Curaçao rond te dobberen vooraleer weer op de waterski’s te staan.

Spaanse Water

Het Spaanse Water is 'the place to be' voor vrijwel alle watersporten die je kunt bedenken op Curaçao, dus ook voor het waterskiën. Het Spaanse Water ligt in het zuidwesten van het middelste Benedenwindse Eiland. Het is een vrij grote lagune die gevrijwaard is van het onstuimige golvenspel dat zich bij tijd en wijle voltrekt op de Caribische Zee en is hierdoor uitermate geschikt voor watersport.

Aan Spaanse Water liggen ook talloze resorts, appartementen en vakantiehuizen. Bovendien grenzen de greens van een 'state of the arte' golfbaan van het 'Santa Barbara Beach & Golf Resort' bijna aan de oevers van de mooie geplooide inham. Kortom, het is een prachtige locatie om te vertoeven en te sporten.

Santa Barbara All Inclusive Resort Curaçao
Meer info & boekenSanta Barbara All Inclusive Resort
Dit prachtige 5-sterren hotel ligt heerlijk rustig en direct aan het privé strand Santa Barbara Beach. Het is de beste locatie om te waterskiën, zeilen, varen etc. Het mooie hotel heeft de 'all inclusive' formule. U zult zich in deze omgeving geen minuut vervelen.
Beoordeeld met een 8,8!
Meer info en boeken
Op Curaçao zijn verschillende watersportbedrijven waar je kunt waterskiën. Het is zelfs mogelijk om ’s nachts de ski’s onder te binden en het water op te gaan. Tijdens dit zogenaamde 'Full Moon Waterskiing' kun al waterskieend de meest spectaculaire capriolen uithalen, onderwijl je prettig door de volle maan verlicht wordt. Uiteraard is dit een fantastische en unieke ervaring.