Facebook Google+
De beste aanbieders van vakanties naar Bonaire ArkeKras

Last Minutes Curaçao

Aanbiedingen en Lastminutes naar Curaçao
Dagelijks vind je op deze website de beste aanbiedingen en last-minutes tegen scherpe prijzen. Direct naar het overzicht!

Stranden

Toeristen die lekker willen luieren op hagelwitte stranden in de tropenzon, die willen genieten van een smakelijke lokale keuken, die eindeloos willen shoppen in kleine pittoreske winkeltjes of grote imposante shopping malls en die 's avonds op stap willen gaan om van een uitbundig uitgaansleven te genieten, zijn op Curaçao op het juiste adres.

Jan Thiel Baai

De Jan Thiel Baai is een gezellig strand waar je heerlijk van de zon geniet, lekker kunt zwemmen in zee. De onderwaterwereld is daar prachtig, het is er ideaal om te snorkelen. Het is een levendige plek waar je ook diverse restaurants en bars treft. Het aanbod in restaurants is zeer divers, van sushi tot pizza, je treft er voor ieder wat wils. Niet voor niets is deze populaire en hippe locatie geliefd bij Nederlanders.

Dicht bij de Jan Thiel Baai liggen ook verschillende accommodaties. Soms direct aan het strand, anderen slechts gescheiden door een weg van het strand. Hotels en appartementen die aan de Jan Thiel Baai liggen zijn:

Strand Curaçao

Grote knip

Curaçao telt ongeveer 40 gevarieerde stranden. Dit zijn grote stranden, kleine stranden, zandstanden, koraalsteenstranden, opgespoten stranden, gratis toegankelijke stranden, stranden waarvoor eerst de portemonnee open moet om toegang te verkrijgen, stranden die opgesierd zijn met palmbomen, stranden die populair zijn bij toeristen en stranden die veel bezocht worden door de plaatselijke bevolking.

Op ongeveer een uur autorijden vanaf het centrum van Willemstad richting het noordwesten van het eiland, ligt een van de meest spectaculaire stranden van Curaçao. Dit strand draagt de naam ‘Grote knip’.

Grote knip

Deze naam is zeer toepasselijk. Het lijkt namelijk net alsof in een ver verleden een grote reus, met een nog grotere schaar hier in de kustlijn een fraaie lagune heeft uitgeknipt. Grote knip ligt ingeklemd tussen steile rotsen en is gezegend met poederachtig wit zand.

Grote knip heeft overigens ook nog een broertje: ‘Kleine knip’. Kleine knip ligt iets ten zuiden van zijn grote familielid. Zoals de naam al doet vermoeden heeft de knippende reus hier zijn knipwerktuig wat minder diep in de kustlijn geplaatst. Laat onverlet dat Kleine knip ook vooraan stond toen mooie stranden op Curaçao werden uitgedeeld.

Papagayo Beach & design
Meer info & boekenPapagayo Beach Hotel
Het luxueuze Papagayo Beach hotel is een echt design hotel en ziet er dan ook prachtig uit! Het ligt direct aan het populaire Jan Thiel strand, je loopt zo van je kamer het strand op. Het is een adults-only hotel, alleen voor volwassenen dus. Het hotel is voorzien van luxe design en hippe technische snufjes zoals bijvoorbeeld licht-remote om de gezellige sfeer te maken. Direct naast het hotel ligt de hippe Papagayo Beach Club, heerlijk om hier te genieten van een drankje. Jouw vakantie kan hier niet meer stuk! Beoordeeld met een 8,6! Meer info en boeken
Een groot deel van de stranden op Curaçao is in het bezit van prima faciliteiten zoals parasols  bankjes en sanitair. Op de stranden rondom Willemstad zijn er vaak restaurants aanwezig of zijn er andere mogelijkheden om van hapjes en drankjes te genieten. Op de stranden die wat verder af liggen van de hoofdstad van Curaçao zijn beperkte of geen voorzieningen aanwezig.