Overwinteren op Curaçao

Hollandse winters zijn doorgaans heel koud, guur en nat. Dat zijn natuurlijk geen weersomstandigheden om blij van te worden. Gelukkig bestaat er de mogelijkheid om Nederland gedurende de wintermaanden te verlaten en op warme oorden de maanden december, januari, februari en maart te beleven.

De meeste mensen denken bij overwinteren aan de Spaanse Costa’s, maar er zijn nog veel meer bestemmingen waar het gedurende de Nederlandse winter aangenaam warm is; Curaçao bijvoorbeeld. Als het in Nederland ’s winters vriest, is het op Curaçao gemiddeld 29 graden Celsius en heeft de Caribische Zee een watertemperatuur van 27 graden Celsius. Kortom, overwinteren op Curaçao is een echte aanrader!

Onderstaande reizen zijn te boeken voor een verblijf van maximaal 23 dagen op Curaçao. De vlucht en accommodatie zijn bij de prijs inbegrepen. Laat de winter maar komen!

Top 10 vakanties Aanbiedingen Hotels All inclusive Appartementen Vakantiehuizen Overwinteren

Bungalows & Villa's Curacao

Morena Resort

Aanbieding!
Gratis toegang Jan Thiel strand!

Wow, dit zwembad zie er goed uit! Hier willen wij wel een winter blijven! Bij het Morena Resort heb je keuze uit luxe villa's en appartementen om de winter door te brengen. Aan de achterkant van het resort is een fraai natuurgebied en de zoutpannen. De voorzijde ligt aan de Jan Thiel Baai, op zo'n 400 meter van het strand. Hier tref je ook de populaire beachclubs Zanzibar en Papagayo Beachclub. In de omgeving is een Albert Hein supermarkt, ideaal voor je dagelijkse boodschappen. Het Morena resort heeft ook een spa voor heerlijke massages en behandelingen. Hier overwinteren is echt iets om naar uit te kijken!  Meer info & Boeken

Overwinteren Chogogo Dive & Beach Resort  Curacao

Chogogo Dive & Beach Resort

Heerlijk om hier de winter door te brengen. Laat het koude Nederland lekker achter je en verblijf in een appartement, studio of bungalow van het Chogogo resort! Hier aan het Jan Thiel strand is het heerlijk! Hier tref je prachtige vissen tijdens het snorkelen, zijn diverse leuke restaurants en is het gezellig. Kortom een heerlijke locatie om te overwinteren. Er is een shuttelservice die dagelijks naar Willemstad rijdt en er is tijdens je verblijf een Nederlandse service host. Meer info & Boeken

Top 10 vakanties Aanbiedingen Hotels All inclusive Appartementen Vakantiehuizen Overwinteren

Auto Huren Curaçao
Avis huurauto Curaçao Wil jij Curaçao verkennen? Met een huurauto van Sunny Cars huur je jouw huurauto zorgeloos!
Vliegtickets Curaçao
Vliegtickets KLM naar Curaçao Wil jij voordelig vliegen naar Curaçao? TUIfly vliegt dagelijks naar Curaçao! Boek je vliegticket voor de beste prijs!
Excursies Curaçao
Guide And Go Excursies op CuraçaoHeb jij altijd al willen zwemmen met dolfijnen op Curaçao? Boek jouw favoriete excursie bij Guide and Go!
Vakanties Curaçao
Aanbiedingen vakantie naar CuraçaoBen jij op zoek naar een leuke vakantie naar Curaçao? Bij TUI vind je altijd de beste aanbiedingen en last minutes!

Tip! Avila Beach Hotel

Zwemmen met dolfijnen Curaçao Het Avila Hotel ligt op een prachtige locatie in Willemstad en het heeft een directe ligging aan twee privé-stranden. Ideaal voor een onvergetelijke vakantie op Curaçao! Beoordeeld met een 9.3! Meer info en boeken

Tip! Zwemmen met schildpadden!

Zwemmen met zeeschildpadden op Curaçao Zwemmen met schildpadden is een wens van velen. Op Curaçao is het mogelijk om deze wens uit te laten komen! Het zwemmen met deze prachtige dieren is een ervaring die je nooit meer vergeet! Je gaat met een gids naar een privéstrand waar veel schildpadden komen. Een snorkeluitrusting is bij de trip inbegrepen. Tijdens het snorkelen worden foto's gemaakt, deze worden na afloop gratis naar je gemaild. Beoordeeld met een 5.0 uit 5.0 sterren! Meer info en boeken
  • TUI
  • De Vakantie Discounter
  • Prijs Vrij Vakanties
  • Vakantie Curacao inclusief huurauto By June
  • Vakantie Curacao D-reizen