Adverteren

De website Beautiful Curaçao is een uitgebreide Nederlandstalige website over Curaçao. Zoekopdrachten van zeer uiteenlopende aard leiden dagelijks bezoekers naar deze website. Dat maakt Beautiful Curaçao dé plek om uw bedrijf op te profileren. Heeft u nog vragen? Stuur ons gerust een e-mail

Hieronder treft u de verschillende mogelijkheden.

Vermelding

Vermelding op relevante pagina voor uw onderneming in linkerkolom. Deze vermelding bestaat uit een omschrijving (maximaal 60 woorden), adres, foto of logo en eventuele link naar uw eigen website.

Tarief vermelding

Tarief vermelding op relevante pagina (met uitzondering van de homepage) voor uw onderneming of vakantiehuis: € 150,-* per jaar.

Banner

Banner in rechterkolom op pagina naar keuze. De banner (Jpeg of Gif) mag aangeleverd geworden of wordt door ons gratis gerealiseerd.

Tarieven banner

Tarief banner op homepagina: € 359,-* per jaar.
Tarief banner op willekeurige pagina (behalve home): € 179,-* per jaar.

Tekstlink

Wilt u graag een tekstlink plaatsen in de content van Beautiful Bonaire? Dit is zeker mogelijk! Een tekstlink mag ondersteund worden met maximaal 15 woorden. Informeer naar de mogelijkheden.

Het is tevens mogelijk om te adverteren op Beautiful Aruba, Beautiful Sint Maarten, Beautiful Saba en Beautiful Bonaire. Wilt u adverteren op de verschillende websites? Dan bieden wij u een combinatie-korting!

* Genoemde tarieven zijn exclusief BTW. Voor bedrijven uit Curaçao geldt: de BTW wordt verlegd. Betaling geschiedt vooraf en per jaar. De advertentieperiode wordt niet stilzwijgend verlengd. We zullen u hierover tijdig berichten. Betalingskosten zijn voor adverteerder.

Auto Huren Curaçao
Avis huurauto Curaçao Wil jij Curaçao verkennen? Met een huurauto van Sunny Cars huur je jouw huurauto zorgeloos!
Vliegtickets Curaçao
Vliegtickets KLM naar Curaçao Wil jij voordelig vliegen naar Curaçao? TUIfly vliegt dagelijks naar Curaçao! Boek je vliegticket voor de beste prijs!
Excursies Curaçao
Guide And Go Excursies op CuraçaoHeb jij altijd al willen zwemmen met dolfijnen op Curaçao? Boek jouw favoriete excursie bij Guide and Go!
Vakanties Curaçao
Aanbiedingen vakantie naar CuraçaoBen jij op zoek naar een leuke vakantie naar Curaçao? Bij TUI vind je altijd de beste aanbiedingen en last minutes!

Tip! Avila Beach Hotel

Zwemmen met dolfijnen Curaçao Het Avila Hotel ligt op een prachtige locatie in Willemstad en het heeft een directe ligging aan twee privé-stranden. Ideaal voor een onvergetelijke vakantie op Curaçao! Beoordeeld met een 8.8! Meer info en boeken

Tip! Zwemmen met schildpadden!

Zwemmen met zeeschildpadden op Curaçao Zwemmen met schildpadden is een wens van velen. Op Curaçao is het mogelijk om deze wens uit te laten komen! Het zwemmen met deze prachtige dieren is een ervaring die je nooit meer vergeet! Je gaat met een gids naar een privéstrand waar veel schildpadden komen. Een snorkeluitrusting is bij de trip inbegrepen. Tijdens het snorkelen worden foto's gemaakt, deze worden na afloop gratis naar je gemaild. Beoordeeld met een 5.0 uit 5.0 sterren! Meer info en boeken
  • TUI
  • De Vakantie Discounter
  • Prijs Vrij Vakanties
  • Vakantie Curacao inclusief huurauto By June
  • Vakantie Curacao inclusief huurauto By June