Cabana Beach

Cabana Beach bevindt zich aan de zuidwestkust van Curaçao, twaalf kilometer ten zuiden van het centrum van Willemstad. Dit strand staat ook bekend als Kontiki Beach. Op de keper beschouwd is Cabana Beach een onderdeel van Seaquarium Beach. Ook Wet & Wild Beach, Aloha Beach en LionsDive Beach behoren tot Seaquarium Beach. Seaquarium Beach wordt ook wel Mambo Beach genoemd en is waarschijnlijk het bekendste strand van het Benedenwindse Eiland. Cabana Beach ligt aan de westkant van Seaquarium Beach. Cabana Beach grenst daarnaast aan de noordwestkant aan Mood Beach.

Hoe ziet Cabana Beach eruit?

Cabana Beach is een middelgroot strand. Het strandzand is hagelwit en voelt heerlijk zacht aan. De op het stand aanwezige palmbomen en parasols behoeden je tegen de stralende tropenzon. Het zeewater is ondiep en er staat weinig stroming: ideaal voor kinderen dus! De onderwaterwereld is niet echt spectaculair; er zijn niet veel vissen en ander zeeleven te zien. Cabana Beach heeft een luxe, trendy en hippe uitstraling! Het strand is regelmatig het decor van strandfeesten met fantastische, swingende muziek. Door de aanwezigheid van een speeltuintje (schommels, glijbanen, speelhuisjes, et cetera) is het ook voor kinderen een aantrekkelijk strand. Naast toeristen weten ook veel Curaçaoënaars Cabana Beach te vinden.

Privé of openbaar?

Cabana Beach is voor iedereen toegankelijk.

Mogelijkheden

Zonnebaden, zwemmen, snorkelen en duiken.

Faciliteiten

Restaurants, beachbar, snackbar, strandbedden, loungebedden, winkels (in de buurt), grote parasols, toiletten, douches, duikwinkel/duikschool, massagesalon, speeltuin en bewaking. Cabana Beach is een luxe strand; dat lees je al af van de loungebedden; die blinken uit in weelderigheid!

Accommodaties

Kontiki Beach Resort.

Bereikbaarheid

Cabana Beach is met de auto bereikbaar. Bij het strand is een ruime parkeerplaats aanwezig. Ook middels het openbaar vervoer kun je bij Cabana Beach komen; er rijden bussen.

Terug naar overzicht stranden!

Auto Huren Curaçao
Avis huurauto Curaçao Wil jij Curaçao verkennen? Met een huurauto van Sunny Cars huur je jouw huurauto zorgeloos!
Vliegtickets Curaçao
Vliegtickets KLM naar Curaçao Wil jij voordelig vliegen naar Curaçao? TUIfly vliegt dagelijks naar Curaçao! Boek je vliegticket voor de beste prijs!
Excursies Curaçao
Guide And Go Excursies op CuraçaoHeb jij altijd al willen zwemmen met dolfijnen op Curaçao? Boek jouw favoriete excursie bij Guide and Go!
Vakanties Curaçao
Aanbiedingen vakantie naar CuraçaoBen jij op zoek naar een leuke vakantie naar Curaçao? Bij TUI vind je altijd de beste aanbiedingen en last minutes!

Tip! Avila Beach Hotel

Zwemmen met dolfijnen Curaçao Het Avila Hotel ligt op een prachtige locatie in Willemstad en het heeft een directe ligging aan twee privé-stranden. Ideaal voor een onvergetelijke vakantie op Curaçao! Beoordeeld met een 8.8! Meer info en boeken

Tip! Zwemmen met schildpadden!

Zwemmen met zeeschildpadden op Curaçao Zwemmen met schildpadden is een wens van velen. Op Curaçao is het mogelijk om deze wens uit te laten komen! Het zwemmen met deze prachtige dieren is een ervaring die je nooit meer vergeet! Je gaat met een gids naar een privéstrand waar veel schildpadden komen. Een snorkeluitrusting is bij de trip inbegrepen. Tijdens het snorkelen worden foto's gemaakt, deze worden na afloop gratis naar je gemaild. Beoordeeld met een 5.0 uit 5.0 sterren! Meer info en boeken
  • TUI
  • De Vakantie Discounter
  • Prijs Vrij Vakanties
  • Vakantie Curacao inclusief huurauto By June