Tips

Curaçao is een fantastische vakantiebestemming maar er zijn natuurlijk nog veel meer leuke plekken op deze wereld om op vakantie naar toe te gaan. Hieronder tref je een overzicht van onze persoonlijke favoriete vakantiebestemmingen!

Japan

In 2018 hebben wij voor het eerst Japan bezocht. Japan is een unieke vakantiebestemming met een compleet andere cultuur dan dat wij in Nederland gewend zijn. We bezochten onder andere de wereldstad Tokio en het fraaie natuurgebied Hakone. Bezoek onze website Japan Vakantie met onder andere een reisverslag en veel persoonlijke tips.

Malediven

De Malediven zijn paradijselijk mooi en hebben bounty-achtige stranden. De archipel heeft fantastische duik- en snorkelmogelijkheden. Ben jij net getrouwd? Overweeg dan zeker om op huwelijksreis naar de Maldiven te gaan. Wil je meer weten over deze fraaie vakantiebestemming? Bezoek dan zeker onze website Vakantie naar de Malediven!
Auto Huren Curaçao
Curaçao Rental Cars Wil jij Curaçao verkennen? Met een huurauto van Curaçao Rental Cars huur je jouw huurauto zorgeloos!
Vliegtickets Curaçao
Vliegtickets KLM naar Curaçao Wil jij voordelig vliegen naar Curaçao? KLM vliegt dagelijks naar Curaçao! Boek je vliegticket voor de beste prijs!
Excursies Curaçao
Guide And Go Excursies op CuraçaoHeb jij altijd al willen zwemmen met dolfijnen op Curaçao? Boek jouw favoriete excursie bij Guide and Go!
Vakanties Curaçao
Aanbiedingen vakantie naar CuraçaoBen jij op zoek naar een leuke vakantie naar Curaçao? Bij TUI vind je altijd de beste aanbiedingen en last minutes!

Tip! Avila Beach Hotel

Zwemmen met dolfijnen Curaçao Het Avila Hotel ligt op een prachtige locatie in Willemstad en het heeft een directe ligging aan twee privé-stranden. Ideaal voor een onvergetelijke vakantie op Curaçao! Beoordeeld met een 8.8! Meer info en boeken

Tip! Zwemmen met dolfijnen!

Zwemmen met dolfijnen Curaçao Zwemmen met dolfijnen is een wens van velen. Op Curaçao is het mogelijk om deze wens uit te laten komen! Het zwemmen met deze prachtige dieren is een ervaring die je nooit meer vergeet! Je zwemt in een natuurlijke lagune en de dolfijnen komen naar je toe zodat je ze kunt aaien. Je zwemt ongeveer een half uur zodat je maximaal kunt genieten. Boek snel want deze activiteit is zeer populair. Meer info en boeken
  • TUI
  • De Vakantie Discounter
  • D-Reizen
  • Kras