Kokomo Beach

Kokomo Beach bevindt zich aan de midwestkust van Curaçao, achttien kilometer ten noorden van het centrum van Willemstad. Kokomo Beach ligt aan de Vaersenbaai. Sinds Kokomo Beach grootschalig is gerenoveerd en opgeknapt is het één van de toonaangevende stranden van Curaçao geworden! Immens populair bij toeristen en de plaatselijke bevolking!

Hoe ziet Kokomo Beach eruit?

Kokomo Beach is een redelijk groot strand met een lengte van honderdvijftig meter dat ingeklemd zit tussen prachtige rotsformaties. Het strand bestaat uit fijn zand en wat kiezel. Kokomo Beach wordt opgesierd met prachtige palmbomen die voor veel sfeer en verkoeling zorgen. Het strand bevat een prachtige houten steiger waardoor je gemakkelijk het oceaanwater in en uit kunt gaan. Deze met-touwen-behangde-steiger is van een grote schoonheid en erg geschikt om foto’s van te maken. In het water drijft ook een vlot/ponton waar vanaf je het zeewater in kunt springen. Daarnaast staat er een schommel in het water! Op het strand wordt vaak live muziek gespeeld in het weekend. Op Kokomo Beach worden regelmatig muziekevenementen georganiseerd waar duizenden feestvierders op af komen! Ook bekende Nederlandse artiesten treden regelmatig op op Kokomo Beach!

Privé of openbaar?

Kokomo Beach is voor iedereen toegankelijk.

Mogelijkheden

Zonnebaden, zwemmen, snorkelen, duiken en feestvieren! Voor snorkelaars en duikers is Kokomo Beach is perfect vertrekpunt voor interessante snorkel- en duiktochten. Eén van die tochten leidt naar ‘Car Wreck’ oftewel ‘Autowrakken’. Het is ongeveer dertig minuten zwemmen/snorkelen/duiken om bij de tientallen autowrakken te komen!

Faciliteiten

Restaurant/strandtent (groot), beachbar, snackbar, beachshop, mini-museum, strandbedden, loungebedden, parasols, toiletten, douches, waterschommel, duikschool, massage-faciliteiten en bewaking. De faciliteiten op Kokomo Beach zijn prima aangepast voor mindervaliden.

Bereikbaarheid

Kokomo Beach is met de auto bereikbaar. De weg ernaartoe is een beetje hobbelig, maar verder goed te berijden. Het strand heeft de beschikking over een zeer ruime parkeerplaats. Het parkeren is gratis en er is bewaking!

Terug naar overzicht stranden!

Auto Huren Curaçao
Avis huurauto Curaçao Wil jij Curaçao verkennen? Met een huurauto van Sunny Cars huur je jouw huurauto zorgeloos!
Vliegtickets Curaçao
Vliegtickets KLM naar Curaçao Wil jij voordelig vliegen naar Curaçao? TUIfly vliegt dagelijks naar Curaçao! Boek je vliegticket voor de beste prijs!
Excursies Curaçao
Guide And Go Excursies op CuraçaoHeb jij altijd al willen zwemmen met dolfijnen op Curaçao? Boek jouw favoriete excursie bij Guide and Go!
Vakanties Curaçao
Aanbiedingen vakantie naar CuraçaoBen jij op zoek naar een leuke vakantie naar Curaçao? Bij TUI vind je altijd de beste aanbiedingen en last minutes!

Tip! Avila Beach Hotel

Zwemmen met dolfijnen Curaçao Het Avila Hotel ligt op een prachtige locatie in Willemstad en het heeft een directe ligging aan twee privé-stranden. Ideaal voor een onvergetelijke vakantie op Curaçao! Beoordeeld met een 9.3! Meer info en boeken

Tip! Zwemmen met schildpadden!

Zwemmen met zeeschildpadden op Curaçao Zwemmen met schildpadden is een wens van velen. Op Curaçao is het mogelijk om deze wens uit te laten komen! Het zwemmen met deze prachtige dieren is een ervaring die je nooit meer vergeet! Je gaat met een gids naar een privéstrand waar veel schildpadden komen. Een snorkeluitrusting is bij de trip inbegrepen. Tijdens het snorkelen worden foto's gemaakt, deze worden na afloop gratis naar je gemaild. Beoordeeld met een 5.0 uit 5.0 sterren! Meer info en boeken
  • TUI
  • De Vakantie Discounter
  • Prijs Vrij Vakanties
  • Vakantie Curacao inclusief huurauto By June
  • Vakantie Curacao D-reizen