Winkelen op Curaçao

Willemstad is door de eeuwen een echte handelsstad geweest. Heden ten dage is deze handelsdrift nog steeds terug te vinden in de grote overvloed aan winkels die het straatbeeld van Curaçao voor een groot deel bepalen. Zo komen naast toeristen ook regelmatig bewoners van het vaste land van Midden- en Zuid-Amerika – onder andere veel Venezolanen, Colombianen en Surinamers – naar de hoofdstad van Curaçao om te gaan shoppen. De winkels op het eiland zijn grofweg in twee categorieën te verdelen. Winkels die gehuisvest zijn aan de drukke winkelstraten van Willemstad en winkels die onderdeel uitmaken van grotere of kleinere shopping malls elders in de stad.

Winkelstraat Willemstad CuraçaoKleurrijke gebouwen in Willemstad

Markt Curaçao
Shoppen op Curaçao doe je ook op de markt.

Bloempot Shopping Center

Bloempot Shopping Center is een voorbeeld van de laatst genoemde groep en huisvest onder andere kledingszaken, boetiekjes, schoenenzaken, kappers en juweliers. Daarnaast is Bloempot de ‘place to be’ op Curaçao als je van lokale kunst houdt.

Auto Huren Curaçao
Avis huurauto Curaçao Wil jij Curaçao verkennen? Met een huurauto van Sunny Cars huur je jouw huurauto zorgeloos!
Vliegtickets Curaçao
Vliegtickets KLM naar Curaçao Wil jij voordelig vliegen naar Curaçao? TUIfly vliegt dagelijks naar Curaçao! Boek je vliegticket voor de beste prijs!
Excursies Curaçao
Guide And Go Excursies op CuraçaoHeb jij altijd al willen zwemmen met dolfijnen op Curaçao? Boek jouw favoriete excursie bij Guide and Go!
Vakanties Curaçao
Aanbiedingen vakantie naar CuraçaoBen jij op zoek naar een leuke vakantie naar Curaçao? Bij TUI vind je altijd de beste aanbiedingen en last minutes!

Tip! Avila Beach Hotel

Zwemmen met dolfijnen Curaçao Het Avila Hotel ligt op een prachtige locatie in Willemstad en het heeft een directe ligging aan twee privé-stranden. Ideaal voor een onvergetelijke vakantie op Curaçao! Beoordeeld met een 9.3! Meer info en boeken

Tip! Zwemmen met schildpadden!

Zwemmen met zeeschildpadden op Curaçao Zwemmen met schildpadden is een wens van velen. Op Curaçao is het mogelijk om deze wens uit te laten komen! Het zwemmen met deze prachtige dieren is een ervaring die je nooit meer vergeet! Je gaat met een gids naar een privéstrand waar veel schildpadden komen. Een snorkeluitrusting is bij de trip inbegrepen. Tijdens het snorkelen worden foto's gemaakt, deze worden na afloop gratis naar je gemaild. Beoordeeld met een 5.0 uit 5.0 sterren! Meer info en boeken
  • TUI
  • De Vakantie Discounter
  • Prijs Vrij Vakanties
  • Vakantie Curacao inclusief huurauto By June
  • Vakantie Curacao D-reizen