Jetskiën en waterskiën en op Curaçao

Op Curaçao sneeuwt het nimmer, dus skiën wordt een lastig verhaal. Gelukkig kun je ook op niet-bevroren-water skiën, hetgeen op het door kraakhelder oceaanwater omspoelde Curaçao natuurlijk geenszins een lastig verhaal is!

Het is natuurlijk heerlijk om voortgetrokken te worden door een razendsnelle speedboot en daarbij goed in balans te blijven. Mocht je onverhoopt toch in het water kukelen, is er nog geen man figuurlijk over boord. Met een gemiddelde watertemperatuur van achtentwintig graden Celsius is het namelijk geen straf om een tijdje in het water van Curaçao rond te dobberen vooraleer weer op de waterski’s te staan.

Jetskiën op Curaçao

Spaanse Water

Het Spaanse Water is 'the place to be' voor vrijwel alle watersporten die je kunt bedenken op Curaçao, dus ook voor het jetskiën en waterskiën. Het Spaanse Water ligt in het zuidwesten van het middelste Benedenwindse Eiland. Het is een vrij grote lagune die gevrijwaard is van het onstuimige golvenspel dat zich bij tijd en wijle voltrekt op de Caribische Zee en is hierdoor uitermate geschikt voor watersport.

Aan Spaanse Water liggen ook talloze resorts, appartementen en vakantiehuizen. Bovendien grenzen de greens van een 'state of the arte' golfbaan van het 'Santa Barbara Beach & Golf Resort' bijna aan de oevers van de mooie geplooide inham. Kortom, het is een prachtige locatie om te vertoeven en te sporten.

TUI
Luxe Santa Barbara Beach & Golf Resort Curaçao

Santa Barbara Beach & Golf Resort

Dit prachtige 5-sterren hotel ligt heerlijk rustig en direct aan het privé strand Santa Barbara Beach. Het is de beste locatie om te waterskiën, zeilen, varen etc. De service is er uitstekend! Het mooie hotel is te boeken als logies en logies/ontbijt en all inclusive. Er zijn drie zwembaden en een fantastische wellness. Je zult je in deze omgeving geen minuut vervelen. Beoordeeld met een 8.6! Meer info & Boeken

Op Curaçao zijn verschillende watersportbedrijven waar je kunt waterskiën. Het is zelfs mogelijk om ’s nachts de ski’s onder te binden en het water op te gaan. Tijdens dit zogenaamde 'Full Moon Waterskiing' kun al waterskieend de meest spectaculaire capriolen uithalen, onderwijl je prettig door de volle maan verlicht wordt. Uiteraard is dit een fantastische en unieke ervaring.

Auto Huren Curaçao
Avis huurauto Curaçao Wil jij Curaçao verkennen? Met een huurauto van Avis huur je jouw huurauto zorgeloos!
Vliegtickets Curaçao
Vliegtickets KLM naar Curaçao Wil jij voordelig vliegen naar Curaçao? TUIfly vliegt dagelijks naar Curaçao! Boek je vliegticket voor de beste prijs!
Excursies Curaçao
Guide And Go Excursies op CuraçaoHeb jij altijd al willen zwemmen met dolfijnen op Curaçao? Boek jouw favoriete excursie bij Guide and Go!
Vakanties Curaçao
Aanbiedingen vakantie naar CuraçaoBen jij op zoek naar een leuke vakantie naar Curaçao? Bij TUI vind je altijd de beste aanbiedingen en last minutes!

Tip! Avila Beach Hotel

Zwemmen met dolfijnen Curaçao Het Avila Hotel ligt op een prachtige locatie in Willemstad en het heeft een directe ligging aan twee privé-stranden. Ideaal voor een onvergetelijke vakantie op Curaçao! Beoordeeld met een 8.8! Meer info en boeken

Tip! Zwemmen met dolfijnen!

Zwemmen met dolfijnen Curaçao Zwemmen met dolfijnen is een wens van velen. Op Curaçao is het mogelijk om deze wens uit te laten komen! Het zwemmen met deze prachtige dieren is een ervaring die je nooit meer vergeet! Je zwemt in een natuurlijke lagune en de dolfijnen komen naar je toe zodat je ze kunt aaien. Je zwemt ongeveer een half uur zodat je maximaal kunt genieten. Boek snel want deze activiteit is zeer populair. Beoordeeld met een 5.0 uit 5.0 sterren! Meer info en boeken
  • TUI
  • De Vakantie Discounter
  • D-Reizen
  • Kras