Facebook Google+
De beste aanbieders van vakanties naar Bonaire ArkeKras

Last Minutes Curaçao

Aanbiedingen en Lastminutes naar Curaçao
Dagelijks vind je op deze website de beste aanbiedingen en last-minutes tegen scherpe prijzen. Direct naar het overzicht!

Winkelen

Willemstad is door de eeuwen een echte handelsstad geweest. Heden ten dage is deze handelsdrift nog steeds terug te vinden in de grote overvloed aan winkels die het straatbeeld van Curaçao voor een groot deel bepalen.

Winkelen in Willemstad

Zo komen naast toeristen ook regelmatig bewoners van het vaste land van Midden- en Zuid-Amerika – onder andere veel Venezolanen, Colombianen en Surinamers – naar de hoofdstad van Curaçao om te gaan shoppen.

De winkels op het eiland zijn grofweg in twee categorieën te verdelen. Winkels die gehuisvest zijn aan de drukke winkelstraten van Willemstad en winkels die onderdeel uitmaken van grotere of kleinere shopping malls elders in de stad.

Winkelen Willemstad

Winkelcentrum Bloempot is een voorbeeld van de laatst genoemde groep en huisvest onder andere kledingszaken, boetiekjes, schoenenzaken, kappers en juweliers. Daarnaast is Bloempot de ‘place to be’ op Curaçao als je van lokale kunst houdt.

Bovendien bevindt zich in Bloempot ook de enige bank van Curaçao waar je ook op zaterdag welkom bent. Uiteraard zijn er in Bloempot fraaie bloempotten te koop… In allerlei soorten en maten…